Sluiter Architectuur

2 reviews

Gelderland

Contacteer Bedrijfseigenaar

Contact the Bedrijf Owner

To inquire about this bedrijf, complete the form below to send a message to the bedrijf owner.


Sluiter Architectuur maakt gebouwen waarin u zich thuis voelt

Met passie worden de wensen van onze opdrachtgever vertaald naar pakkende ontwerpen met uitstraling. Zij laten een helder ruimtelijk concept zien met en een frisse, moderne sfeer met respect voor bestaande architectuur, waarbij materiaalgebruik, kleur en lichtval heel belangrijk zijn; functionaliteit, originaliteit en esthetica worden met aandacht met elkaar in balans gebracht.

Integratie van vormgeving en techniek, installaties neemt in het ontwerp- en bouwproces een belangrijke plaats in. De aandacht voor het ontwerp tot in het detail en de betrokkenheid bij de uitvoering is van de gebouwen af te lezen.

Duurzaamheid vind je niet alleen terug in de kwaliteit van de ontwerpen in relatie tot de gebouwde omgeving maar ook in de materiaalkeuze, bouwkundige oplossingen en toe te passen installaties met betrekking tot een gezond binnenklimaat en energiezuinigheid; hierin staan de wensen van de gebruiker staan centraal.

Sluiter architectuur staat voor een goed ontwerp, een zorgvuldige uitwerking van de bouwplannen en een uitvoering van het gebouw van een hoog niveau. Allround, betrokken, kwaliteit, betrouwbaar, duurzaam zijn begrippen waarin we ons herkennen.

Bezoek de website van Sluiter Architectuur.

E-mail: info@sluiterarchitectuur.nl

10 september 2018

Mooi ontwerp laten maken. Luistert goed naar mijn bedoelingen en nauwkeurig uitgewerkt.

17 mei 2018

Leuk kennismaking gesprek. Ik zie uit naar toekomstige samenwerking!

Plaats Een Review

Login of registreer om een review toe te voegen.

© 2018 ArchitectenIndex.nl - Design by JMI Media - Contact - Disclaimer en Algemene Voorwaarden