logoprins
01_Maasstraat_eengezinswoningen101_Bunschoten-Villa-Beukers03_Bunschoten-Villa-Beukers

Prins Architectuur

2 reviews

Utrecht

Contacteer Bedrijfseigenaar

Contact the Bedrijf Owner

To inquire about this bedrijf, complete the form below to send a message to the bedrijf owner.


Tags:

INSPIRATIE
De ‘inspiratiefase’ is er voor om samen met u, de opdrachtgever, de randvoorwaarden vast te leggen en een pakket van eisen en wensen samen te stellen, waar het ontwerp aan moet voldoen. De rol van prins architectuur is vervolgens om, binnen de gestelde kaders, de mogelijkheden en onmogelijkheden voor u te onderzoeken en deze aan u voor te leggen. Dit wordt gepresenteerd in de vorm van een schetsontwerp.
Deskundigheid, ervaring en gevoel voor finesse wordt voor u ingezet om voor u een passend ontwerp te maken.

ORIENTATIE
Wanneer de basis van het ontwerp er ligt en de schetsplannen zijn goedgekeurd worden de lijnen in de ‘orientatiefase’ duidelijker gemarkeerd en op detail uitgewerkt, zodat vergunningen, wanneer noodzakelijk, en offertes kunnen worden aangevraagd.
In het oerwoud van alles wat mogelijk is, worden de keuzes voor u als opdrachtgever, gefilterd alvorens deze aan u voor te leggen.

De verantwoordelijkheid van prins architectuur ligt in het verzorgen van een goed plan, dat niet alleen tegemoet komt aan uw wensen, maar ook voldoet aan de eisen van het geldende Bouwbesluit.

REALISATIE
Wat prins architectuur & interieur uniek maakt is dat naast het bedenken van alle creatieve plannen, zij ook zorg kan dragen voor de realisatie van de plannen.
Door uitgebreide kennis, ervaring en een intensief netwerk van gepassioneerde professionals kunnen alle zorgen uit handen worden genomen.
Tijdens de bouw is er een aanspreekpunt en worden contacten onderhouden met alle uitvoerende partijen zoals de aannemer, meubelmaker, stoffeerders, etc.

KORTE LIJNEN
Door de kleinschalige bureauopzet is persoonlijke aandacht gegarandeerd. Gedurende het hele bouwtraject vindt overleg plaats tussen opdrachtgever en architect.

Bezoek de website van Prins Architectuur.

E-mail: info@prinsarchitectuur.nl

  • Lid sinds: 9 oktober 2018

9 oktober 2018

Mooi gesprek gehad waar alle punten duidelijk besproken zijn!

28 mei 2018

Vandaag op het kantoor geweest voor de inspiratiefase van Prins Architectuur.

Plaats Een Review

Login of registreer om een review toe te voegen.

© 2018 ArchitectenIndex.nl - Design by JMI Media - Contact - Disclaimer en Algemene Voorwaarden